1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

PS4 Assassin’s creed syndicate bevat vrouwelijk karakter, maar geen multiplayer

Discussie in 'Consoles' gestart door Freaky_NL_, 12 mei 2015.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis
  De website Kotaku heeft weer wat meer informatie naar buiten gebracht over Assassin’s Creed Syndicate. Naast het mannelijke karakter Jacob zou ook de vrouwelijke sluipmoordenaar Evie een grote rol in de nieuwe Ubisoft-game krijgen.

  Assassin’s Creed Syndicate zal zich waarschijnlijk afspelen in het Victoriaanse Londen, alwaar Jacob en Eva (broer en zus) terecht zijn gekomen in het criminele circuit. Ongeveer driekwart van de game zal de speler de besturing hebben over Jacob, de rest over Eva. Er zou geen multiplayer in het spel verwerkt worden.

  De keuze voor een vrouwelijk karakter is opvallend te noemen, omdat Ubsioft er bij Assassin’s Creed Unity nog niet aan wilde. “We moeten daarvoor twee keer zoveel animaties maken en twee keer zoveel stemmen doen. Vooral omdat we aanpasbare personages hebben, is het ontzettend veel extra werk”, aldus Alex Amancio van Ubisoft destijds.

  Dinsdagavond om 18:00 uur komt er een livestream waarin de nieuwe Assassin’s Creed officieel wordt aangekondigd. Deze is te bekijken in de onderstaande video.

   

Deel Deze Pagina