1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hardline Battlefield hardline dlc op komst onder de naam 'criminal activity'

Discussie in 'Battlefield' gestart door Freaky_NL_, 28 mei 2015.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis
  Visceral Games heeft na de launch van Battlefield Hardline niet stilgezeten. De ontwikkelaar was druk bezig met het maken van Battlefield Hardline DLC. De eerste trailer van de nieuwe Battlefield Hardline DLC is uitgekomen en daarbij zit ook de nodige info.

  De nieuwe DLC voor Battlefield Hardline krijgt vier nieuwe maps: Backwoods, Code Blue, The Beat en Black Friday.De maps zijn gemaakt voor snelle close-combat actie, dus verwacht dit keer geen grote maps. Naast drie nieuwe maps krijg je ook twee nieuwe voertuigen en drie nieuwe wapens.

  Een van die wapens is een spijkerpistool, deze is alleen te krijgen door middel van een Battle Pickup. Verwacht ook twee nieuwe soorten ammunitie, nieuwe gadgets, een nieuwe game mode genaamd 'Bounty Hunter' en zes nieuwe maskers.

  Alle DLC content kort samengevat:

  • 4 nieuwe maps
  • 2 nieuwe voertuigen
  • 3 nieuwe wapens
  • 2 nieuwe soorten ammunitie
  • Nieuwe gadgets
  • Een nieuwe game mode
  • 6 maskers
  Battlefield Hardline DLC trailer
  EA heeft nu ook een trailer van de nieuwe DLC uitgebracht, de trailer kan je boven dit artikel bekijken. Veel meer dan deze trailer is er nog niet, wie weet laat EA tijdens de E3 meer zien van deze DLC. EA meldt dat de DLC volgende maand uitkomt.
   

Deel Deze Pagina