1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Black ops 3 – wat we tot dusver weten

Discussie in 'Black Ops 3' gestart door Freaky_NL_, 1 sep 2015.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis
  Call of Duty: Black Ops 3 kent een dystopische, futuristische setting. Treyarch pakt de draad op waar het verhaal in Call of Duty: Black Ops 2 eindigde. De wereld likt zijn wonden van de drone-oorlog die schurk Raúl Menendez in 2025 initieerde. Dat nooit meer, dachten de wereldleiders. Een effectief luchtafweersysteem onder de naam Directed Energy Air Defense (DEAD) legt het gebruik van onder meer drones aan banden.

  Eind goed, al goed? Nee, verre van zelfs. De wereld in de nabije toekomst is namelijk in verval geraakt. Drinkwater en grondstoffen zijn schaars, maar ook het klimaat is flink van slag. Daarnaast vormt de wereld wederom het geopolitieke strijdtoneel van twee allianties. Enerzijds is er de Common Defense Pact dat raakvlakken met het Warschaupact heeft. En anderzijds is er het Winslow Accord dat veel wegheeft van de NAVO. Je staat dus midden in de koude oorlog van de toekomst.

  Door DEAD komt de focus op grondgevechten te liggen. Het draait in de toekomstige oorlogsvoering weer volledig om ‘boots on the ground’. De grondsoldaten zijn dankzij de technologische ontwikkelingen dodelijker dan ooit. Niet zozeer door een exoskelet zoals in Call of Duty: Advanced Warfare (review), maar dankzij de wondere wereld van de biotechnologie en cybernetica. Direct Neural Interface (DNI) zijn onderhuidse aanpassingen die hen sterker, sneller en slimmer maken. De grens tussen mens en cyborg vervaagt hierdoor steeds meer. Klinkt bekend. Deus Ex, ben jij dat?
   

Deel Deze Pagina