1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

PS4 Cd project red komt pas in 2017 met meer info over cyberpunk 2077

Discussie in 'Consoles' gestart door Freaky_NL_, 28 mei 2015.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis

  Cyberpunk 2077 werd alweer twee jaar geleden aangekondigd, maar voorlopig hoeven we niet op de game te rekenen. Ontwikkelaar CD Projekt Red zegt voorlopig alle pijlen te richten op het onlangs verschenen The Witcher 3: Wild Hunt. Pas in 2017 zal meer bekend worden over Cyberpunk 2077.

  CD Projekt Red is nog volop bezig met het produceren van nieuwe content voor The Witcher 3. “Dit jaar en volgend jaar draaien enkel en alleen om The Witcher 3″, aldus studiobaas Adam Kicinski. De Pool voegt daaraan toe nog altijd veel vertrouwen te hebben in Cyberpunk 2077. “We hopen en zijn er zeker van dat Cyberpunk een grotere commerciële potentie heeft dan The Witcher.”

  Cyberpunk speelt zich – zoals de titel al doet vermoeden – af in het jaar 2077. De game zou een futuristische sandbox-RPG worden die zich in een duistere maar technologisch geavanceerde stad afspeelt. Het spel werd vooralsnog alleen aangekondigd voor de pc, maar naar alle waarschijnlijkheid komt er ook een PlayStation 4- en Xbox One-versie
   

Deel Deze Pagina