1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

De community

Discussie in 'gamingcommunityzeeland.be' gestart door Rss-Poster, 24 mrt 2016.

 1. Rss-Poster
  Offline

  Rss-Poster Member GCZ Redactie

  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  82
  Leuk Bevonden:
  5
  Trofeepunten:
  8
  %%title%% | %%sitename%%

  De Community de website op het gebied van gamen, Welkom op de website van Gaming Community Zeeland Belgie.

  Deze community is opgericht in 2012. Wat begonnen is met clanteam-zeeland.nl. zijn wij nu ontwikkeld tot een clan uit zeeland, waar gezelligheid en plezier twee hele belangrijke factoren zijn. Woon jij in of rond de provincie Zeeland dan is deze community iets voor jou. Woon je in Belgie, of elders, geen probleem. Meld je vandaag nog aan bij onze community. Met tientalle games voor zowel PC als consoles (Xbox, Playstation,…..) is er altijd wel iemand waar je online mee kan gamen.

  Wij ondersteunen binnen Gaming Community Zeeland meerdere games en er zit vast wel een game tussen die jij ook speelt. Ook kun jij jezelf (als lid) aanmelden bij één van onze publieke teams waarin maandelijks één of meerdere game avonden georganiseerd gaan worden.

  Momenteel ondersteunen wij de volgende games; Diablo III, Battlefield, Call of Duty, Starcraft II, League of Legends, World of Warcraft en Minecraft
  . Ook hebben wij een Team Leider voor onze Overige Games welke nog steeds zeer in trek zijn bij onze leden.

  Als community maken wij gebruik van TeamSpeak3.

  Hier is altijd wel iemand online waar jij mee kunt gamen. Natuurlijk ben jij vrij om eerst even een kijkje te nemen op onze TS, alvorens jij jezelf aanmeld als community lid. Om bij ons op teamspeak te komen vragen wij jouw even hier te kijken voor meer informatie.

  De gemiddelde leeftijd binnen de GCZ community bedraagt tussen de 17 en 40 jaar jong dus kom jij terecht in een volwassen omgeving.

  Als nieuw lid nooit aan je lot overgelaten.

  Het is bij ons de norm dat wij nieuwe leden de persoonlijke benadering geven om je wegwijs te maken binnen de community. Heb je vragen of kom je er niet in uit? Geen probleem! Je kan altijd bij een ander lid terecht voor je vragen. Wij helpen je dan zo goed mogelijk. Op die manier maken we allen samen van onze community een fijne plaats om samen te komen. Mocht jij, op het moment dat je dit leest met een aantal vragen zitten die je toch even aan ons wilt voorleggen dan kun jij je richten tot Freaky_NL_. Die zorgt dat alles binnen de community in goede orde blijft en de communicatie tussen alle betrokkenen scherp staat.

  Dus wil jij je graag aanmelden als community lid en gezellig met andere Gaming Community Zeeland leden online gamen op één van onze gameservers? Dat kan(!) Het enige wat je hoeft te doen is even jezelf te registreren op het forum en een Community lid aanvraag? in te vullen. Dit aanmeld formulier boven in het menu balk. (Word Lid!)

  Gebruik bij je forum registratie een gebruikersnaam die zoveel mogelijk overeenkomt met je in-game naam !!  Wat verwachten wij van onze leden?

  Dat jij jezelf aanmeld omdat ook jij gezelligheid en plezier hoog op je lijstje hebt staan;

  Actieve deelname bij ons op het Forum*;\ Aangemeld maar verder geen activiteit op het forum kan jouw lidmaatschap beïnvloeden.

  Bekijk hieronder onze promotie clip.


  [​IMG]

  Click here to view the video on YouTube.


  https://www.youtube.com/user/GamingCommunityZeela

  Wij zien je online, have fun & play fair!

  Dit berichtDe community Verscheen voor het eerst op Gaming Community Zeeland Belgie.

  [​IMG]

  Continue reading...
   

Deel Deze Pagina