1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Multi Playstation en xbox weer onder vuur wanneer stopt het!!!

Discussie in 'Consoles' gestart door Freaky_NL_, 2 feb 2015.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis
  Het zal je niet ontgaan zijn dat het PlayStation Network en Xbox LIVE al geruime uren onbereikbaar zijn. Deze problemen zijn te wijten aan een reeks DDoS-aanvallen, die zijn opgeëist door hackersgroep Lizard Squad. Deze groep beloofde begin december al dat het beide services op Eerste Kerstdag offlinezou halen.

  Velen vroegen zich af wat de motieven van Lizard Squad zijn. Hebben ze, net als Anonymous vaak heeft, ideologische doelen? Willen ze een statement maken tegen het beleid van Sony en Microsoft? Zijn ze het niet eens met de huidige gang van zaken in de game-industrie? Nee, zo blijkt nu: het gaat de groep vooral om de aandacht.

  Dit blijkt uit de berichten die Lizard Squad de afgelopen uren op Twitter heeft geplaatst. De groep vraagt meermaals om bepaalde Tweets een X aantal keer te retweeten, met de belofte dat de aanvallen dan zullen stoppen. Enkele voorbeelden:
  Dat Lizard Squad zijn beloften nog niet is nagekomen, mag geen geheim heten.
  Kortom: we hebben hier simpelweg te maken met een groep aandachtsgeile nerds, zij het technisch ontzettend capabele nerds. Wanneer het PlayStation Network en Xbox LIVE weer online zullen komen, is nog onbekend.
   

Deel Deze Pagina