1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

PS3/4 Playstation netwerk, blizzard en andere games onder vuur

Discussie in 'Consoles' gestart door Freaky_NL_, 2 feb 2015.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis
  Waarom het precies gaande is, is nog onbekend, maar op dit moment zijn kwaadaardige figuren bezig om het PlayStation netwerk, Blizzard zijn servers en andere games onderuit te trappen met DDOS-aanvallen. Ook Riot’s League of Legends en Path of Exile van Grinding Gear Games zijn op dit moment nauwelijks of niet te bereiken. Alle servers staan te roken.

  De groep die hiervoor verantwoordelijk is is @LizardSquad. Wat ze precies willen? Geen idee, maar waarschijnlijk is het puur om te laten zien dat ze het kunnen. Voor PS3, PS Vita en PS4 bezitters behoorlijk vervelend, om het maar eens zacht uit te drukken en ook gamers op PC zullen flink balen dat een deel van de games die daarop erg populair zijn plat liggen. Geen World of Warcraft, Diablo III of Hearthstone. Geen League of Legends of Path of Exile. Wanneer de DDOS aanvallen zullen stoppen is ook niet bekend. Zodra wij meer informatie hebben zullen we die hier posten. Tot die tijd is offline gaming een oplossing en misschien wel de beste. Voor hen die geen idee heeft wat een DDOS aanval precies is, hier een stukje van Wiki:
  “Denial-of-service-aanvallen (dos-aanvallen) en distributed denial-of-service-aanvallen (DDoS-aanvallen) zijn pogingen om een computer, computernetwerk of dienst onbruikbaar te maken voor de bedoelde gebruiker.[1] Het verschil tussen een ‘gewone’ dos-aanval en een distributed dos-aanval is dat in het laatste geval meerdere computers tegelijk de aanval uitvoeren.”Update: De aanvallen zijn nog steeds bezig en de PSN code 8002a240 komt bij steeds meer mensen naar voren bij het aanmelden
   

Deel Deze Pagina