1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

PS4 Playstation vr

Discussie in 'Consoles' gestart door Freaky_NL_, 10 jan 2016.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis
  Ontdek de toekomst van virtual reality op PlayStation 4. Speel niet alleen de game, maar beleef hem ook met adembenemend realisme!

  Plaats jezelf midden in nieuwe werelden met behulp van deze virtual reality multimediabril van Sony, die je op je hoofd draagt als een vizier. Het beeld wordt vanaf het PS4-systeem via een HDMI-kabel naar de headset gestuurd en de 'bril' voor je ogen verbuigt het beeld en stelt een realistische 3D-versie samen van hetgeen op het scherm gebeurt. Je hoort details boven je, onder je en om je heen met verbluffende helderheid dankzij 3D-audiotechnologie. Andere spelers kunnen echter nog steeds meespelen of -kijken. PlayStation VR stuur namelijk twee beeldsignalen uit: één voor de headset en één voor de tv, dus iedereen kan meedoen.

  - OLED-scherm: de PlayStation VR-headset heeft een 5,7-inch OLED-scherm met een resolutie van 1920x1080. Dit scherm vergroot het gezichtsveld en geeft soepel beeld zonder wazigheid.
  - Vernieuwingsfrequentie van 120 Hz: Games voor PlayStation VR kunnen bij 120 fps kunnen worden gerenderd. Dankzij het OLED-scherm met deze hoge vernieuwingsfrequentie en de kracht van PS4 is PlayStation VR in staat tot verbazingwekkend vloeiende visuals.
  - Superlage latentie van minder dan 18 ms, ongeveer de helft van wat het eerste PlayStation VR-prototype had. Een lage latentie is essentieel om het gevoel te creëren dat je daadwerkelijk in het spel zit, maar ook om de VR-ervaring comfortabel te maken voor de spelers.
  - Nauwkeurige bewegingsregistratie: In totaal zijn er negen ledlampjes die krachtige 360-graden tracking ondersteunen om de positie van het hoofd nauwkeuriger te registreren.
  - Gebruiksvriendelijk ontwerp: de PlayStation VR-headset is gemakkelijk op en af te zetten, met een design met een enkele band en een knop om deze snel los te maken. De hoofdband ondersteunt het gewicht van de unit bovenop je hoofd, zodat er geen druk op je gezicht komt.
   
 2. Google AdSense Guest Advertisement  to hide all adverts.
 3. HellRaiser Belgium
  Offline

  HellRaiser Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Belgium
  Lid geworden:
  2 feb 2015
  Berichten:
  348
  Leuk Bevonden:
  47
  Trofeepunten:
  27
  Locatie:
  Antwerpen
  Eigenlijk zit ik stiekem te wachten op MineCraft VR... of Nebula VR.... Wel gek he, VR was er al in de jaren '80, maar nooit doorgebroken bij het grote publiek... Gelukkig dat het nu wel gaat lukken....
   
 4. Hamza | DonkeyKongGamer Netherlands
  Offline

  Hamza | DonkeyKongGamer Member Community lid

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  1 feb 2015
  Berichten:
  84
  Leuk Bevonden:
  20
  Trofeepunten:
  7
  Bestond al in de jaren '80?? xD
   
 5. HellRaiser Belgium
  Offline

  HellRaiser Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Belgium
  Lid geworden:
  2 feb 2015
  Berichten:
  348
  Leuk Bevonden:
  47
  Trofeepunten:
  27
  Locatie:
  Antwerpen
  Hum, het gaat al zelfs terug tot in de jaren '50. Natuurlijk niet zoals we het nu kennen, maar het idee is ontstaan in de jaren '50. Wat we nu zien is dus niets nieuws. Gewoon de zoveelste iteratie van een idee/product/ontwikkeling/technische vooruitgang.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_reality#Before_the_1950s
   

Deel Deze Pagina