1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Update gepland voor psn

Discussie in 'PlayStation' gestart door Freaky_NL_, 12 mei 2015.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis
  Er staat PSN onderhoud gepland voor dinsdag 12 mei van 06:00 tot 08:00 's ochtends Nederlandse tijd. Tijdens het onderhoud is het niet mogelijk om je aan te melden bij Account Management en de PS Store. Online gameplay is beschikbaar als je voorafgaande aan het onderhoud bent ingelogd op je SEN account (en voor PS4 spelers dient je PS4 te staan ingesteld als je primaire systeem).

  Om PlayStation Network als een goed lopende, veilige game- en entertainmentmachine te laten draaien, moeten we PSN soms offline halen voor belangrijk onderhoud. We moeten dan bijvoorbeeld nieuwe services toevoegen, bestaande features bijwerken, de beveiliging verbeteren of technische aanpassingen doen.

  Wij proberen altijd om onderhoudsperiodes tot een minimum te beperken en PSN zo snel mogelijk weer online te hebben. Via deze pagina word je op de hoogte houden van onderhoudsperiodes, zodat je je gamesessies goed kunt plannen.
   

Deel Deze Pagina