1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Xbox one krijgt in juni een nieuwe controller

Discussie in 'Xbox' gestart door Freaky_NL_, 28 mei 2015.

 1. Freaky_NL_ Netherlands
  Offline

  Freaky_NL_ Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Netherlands
  Lid geworden:
  25 jan 2015
  Berichten:
  266
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  48
  Locatie:
  Sluis
  Op de website van Microsoft is een update verschenen van de Xbox One-controller. In de beschrijving is er een standaard 3.5mm koptelefoonaansluiting toegevoegd. Volgens de website is deze alleen beschikbaar voor controllers die na juni 2015 zijn verschenen.

  Het Franse Xbox One Twitter-account plaatste gisteren ook al een foto van een controller waaraan gesleuteld werd. Daarbij vermelde men de boodschap ‘We bereiden ons rustig voor XboxE3’. We kunnen er dus van uitgaan dat nieuwe controller op de E3 volgende maand wordt onthuld.

  [​IMG]
   
  Macroony46 vindt dit leuk.
 2. Google AdSense Guest Advertisement  to hide all adverts.
 3. Macroony46
  Offline

  Macroony46 Guest

  Xbox one krijgt ook eigen soort van Scuf controller alleen dit keer van xbox zelf. Officieel Microsoft Xbox one E3 pic's xb. xb1. xb3.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 aug 2015
  Freaky_NL_ vindt dit leuk.
 4. HellRaiser Belgium
  Offline

  HellRaiser Hoofd GCZ Beheerder Medewerker Hoofd GCZ Beheerder

  Country:
  Belgium
  Lid geworden:
  2 feb 2015
  Berichten:
  348
  Leuk Bevonden:
  47
  Trofeepunten:
  27
  Locatie:
  Antwerpen
  Oh wauw, die "paddles" aan de achterkant lijken precies te overlappen. Maar dat kan aan de foto liggen. Voor het echte product, moeten we natuurlijk de release afwachten. Geven die "paddles" in jouw opinie, een meerwaarde aan de controller of zouden die op termijn, voor bijvoorbeeld de iets meer zenuwachtige gamer, enkel een nadeel zijn? Want ik kan me best inbeelden dat als je goed geconcenteerd bent en je vingers knijpen eens in de controller, je gelijk een paar commando's geeft met die "paddles", terwijl dat helemaal de bedoeling niet was.
   

Deel Deze Pagina